You might also like
Recover your password.
A password will be e-mailed to you.
Danie jest proste w przygotowaniu i znajdują się w nich składniki odżywcze. Liście kapusty zawierają wiele witaminy K. Jako dodatek jest pyszny oraz aromatyczny sos.
1.Obraną cebulę pokrój dokładnie w paski. Do momentu zeszklenia smaż na patelni. Na innej patelni podsmaż posiekaną marchew.
2.Na cienkie plastry rozbij kawałki mięsa. Podczas rozbijania użyj aluminiowej foli. Tak przygotowane plastry przypraw pieprzem oraz solą. Do posypanie używaj ulubionych ziół.
3.Liście kapusty włóż na 5 minut do gorącej wody. Po upływie tego czasu, mięso zwiń w liście. Dołóż marchew oraz cebulę.
4.Tak przygotowane gołąbki wkładaj do garnka. Umyj , następnie pokrój pomidory w plastry i włóż je również do ganka. Małą ilość wody wlej do garnka.
5.Podczas gotowania się gołąbków, weź miskę do niej wlej śmietanę dodaj koper oraz mąkę, całość dokładnie wymieszaj. Po paru minutach wlej przygotowany sos, Przez 30 minut gotuj całe danie.
Gotowe jest już całe danie. Smacznego!
Comments are closed.