Oto najpotężniejszy naturalny antybiotyk – zabija wszystkie infekcje w organizmie.

Miksturę wymyślono już w średniowieczu, czyli w czasach kiedy ludzie bardziej niż kiedykolwiek cierpieli na różnego rodzaju choroby i epidemie. Ten naturalny lek zapobiega chorobom wirusowym, działa przeciwgrzybicznie oraz poprawia krążenie krwi i przepływ limfy w organizmie. Zwalcza także grzyby Candida – plagę dzisiejszych czasów.

 

Ta mikstura pomoże Ci pokonać chroniczne infekcje i przewlekłe choroby. Lekarze są zgodni, że składniki wzmacniają układ odpornościowy (ale i tak przepisują nam Pacjentom drogie leki!) Mikstura pomogła wielu milionom ludzi na całym świecie zwalczyć najokropniejsze plagi z jakimi borykała się ludzkość. Jej sekretem jest sprytna kombinacja naturalnych składników wysokiej jakości.

 

Uwaga: przygotowując miksturę zalecamy założyć rękawice ochronne, szczególnie kiedy mamy do czynienia z ostrą papryką żeby uniknąć niekomfortowego mrowienia w rękach.

Składniki Mikstury:
  • 700  ml octu jabłkowego (organicznego)
  • 6 ząbków drobno posiekanego czosnku
  • pół drobno posiekanej cebuli
  • 2 świeże papryki, najlepiej bardzo ostre
  • kawałek korzenia startego imbiru
  • 2 łyżeczki tartego chrzanu
  • 3 łyżeczki sypkiej kurkumy lub 2 małe kawałki korzenia kurkumy

 

Przygotowanie Mikstury:
  • Włóż do miski wszystkie składniki oprócz octu i połącz je ze sobą.
  • Przełóż mieszaninę do słoika (powinna zajmować około  2/3 wysokości) a następnie wypełnij wolną przestrzeń octem.
  • Zakręć szczelnie słoik i wstrząśnij.

 

Przechowuj miksturę w chłodnym i suchym miejscu przez 2 tygodnie. Pamiętaj jednak, by codziennie wstrząsać słoikiem.
Po 14 dniach należy powstałą miksturę przecedzić, użyj do tego lnianej ściereczki albo gazy.
Właśnie przygotowałeś najsilniejszy i najskuteczniejszy naturalny antybiotyk.
To jeszcze nie koniec zastosowań tej potężnej mikstury! Możesz wymieszać ją  z oliwą z oliwek i dodawać jako sos do sałatek.

 

Uwaga: Smak jest ostry i intensywny. Mikstura może Ci nie smakować, ale dla korzyści z niej idących – warto spróbować.
Nasza podpowiedź: Po wypiciu tego naturalnego antybiotyku zjedz kawałek pomarańczy lub słodkiego jabłka, aby złagodzić pieczenie i nieprzyjemny smak.
Wypijaj 1 łyżkę stołową mikstury każdego dnia, aby wzmocnić układ odpornościowy. Zwiększaj ilość każdego dnia, aż do osiągnięcia dziennej dawki wielkości 1 małego kieliszka.
Jeżeli czujesz, że dopada Cię choroba lub zakażenie, bierz 1 łyżkę tego silnego, naturalnego antybiotyku 5-6 razy dziennie. Jest bezpieczny dla każdego, ponieważ składniki są całkowicie naturalne i nie zawierają żadnych toksyn.

 

 

Ta mikstura ratuje zdrowie w czasie największych, jesiennych zachorowań. Podziel się tym przepisem.

You might also like

Comments are closed.

error: Content is protected !!