You might also like
Recover your password.
A password will be e-mailed to you.
Zupa z serem i grzybami, nie dość, że pyszna to szybko się ją przygotowuje. Spróbuj zupy w nowej wersji.
Cebulę pokrój drobno i podsmaż na złoty kolor z małą ilością oleju. Pieczarki pokrój i dodaj do cebuli, podsmaż razem. Dodaj również startą marchewkę oraz ziemniaki pokrojone w kostkę (jeśli chcesz możesz do zupy dodać kilka różyczek kalafiora lub brokułu).
Po doprowadzeniu do wrzenia dopraw solą i pieprzem. Gotuj przez mniej więcej 10 minut. Po tym czasie dodaj topiony serek do zupy i mieszaj aż się rozpuści. Po rozpuszczeniu serka zupa gotowa.
Zupę można podawać z grzankami czosnkowymi lub posypaną serem. Zupę można podawać jako zupę-krem przez zmiksowanie jej. Położona na wierzch łyżka gęstej śmietany będzie w wyglądać bardzo gustownie.
Comments are closed.