You might also like
Recover your password.
A password will be e-mailed to you.
Jest również niskokaloryczna oraz lekkostrawna. W większej ilości powinny jeść osoby o małym poziomie hemoglobiny. Zachęca ona również swoją niską ceną. Jest popularnym daniem, a co najważniejsze nie drogim. Zastanawiasz się jak ją odpowiednio zrobić?
Lubisz wątróbkę, ale chętnie spróbujesz zrobić ją w inny sposób. Zachęcam Cię do skorzystania z mojego przepisuj, gwarantuje że wszystkim na pewno będzie smakowała. Przygotuj potrzebne składniki.
1.Na początku umyj oraz osusz wątróbkę. Pokrój w dużą kostkę.
2.Zacznij przygotowywać marynatę. Do miski wbij jajko, dodaj cukier, sodę oraz sól, następnie przez praskę przeciśnij czosnek. Wymieszaj to z wątróbką. Odstaw do lodówki na co najmniej 2 godziny.
3.Pokrój cebulę, następnie podsmaż na oleju słonecznikowym.
4.Kawałki zamarynowanej wątróbki obtocz w mące, następnie smaż na oleju. Trochę masła możesz dodać do smaku. Smaż z każdej strony po 3 minuty.
5.Na podsmażoną oraz zarumienioną wątróbkę wsyp usmażoną wcześniej cebulę , pamiętaj aby zmniejszyć temperaturę. Smaż tak przez 5 minut. To już wszystko!
Przygotowana wątróbka z tego przepisu jest delikatna oraz miękka. Jej skórka jest chrupiąca. Każdego skusi piękny zapach wątróbki. Przepis ten jest bardzo prosty oraz szybki w przygotowaniu.
Koniecznie przygotuj wątróbkę z tego przepisu, a Twoja rodzina będzie zachwycona, koniecznie podziel się ich reakcją. Napisz swoją opinię.
Comments are closed.